HemFrikyrkan TystbergaSöndagsandakt 19 april

Kommentarer

Söndagsandakt 19 april — 7 kommentarer

 1. Tack för en fin andakt. Bra början som bådar gott i fortsättningen.
  Några kommentarer inte för att kritisera utan för att kunna förbättra.
  Tobbe bör få mer luft ovanför bilden. Firas o Yanas inspelning blev lite tokig som ni givetvis vet om.
  Det fanns svagt bakgrundsljud från något annat vid vissa moment. Ljusen bör vara tända och bakdörren stängd.
  Mvh
  Kalle

  • Tack!
   Jag ser inget ställe där jag behöver ”mer luft”. Var såg du det?
   När det gäller de första läsningarna, som spelades in först, så hade jag lägre upplösning på kameran, vilket blev extra tydligt när jag zoomade i efterhand. I övriga inspelningar hade jag högre upplösning. Det är alltid en avvägning eftersom bättre kvalité tar mer plats och tar mer tid i redigeringen. Här var uppenbarligen en högre upplösning en klar fördel.
   Det svaga biljudet var ett dubbelfel i redigeringen som jag ska försöka fixa till. Jag filmade också med telefonen, och missade att ta bort det ljudet när den färdiga filen skapades. Det märks normalt inte, men i någon sekvens var inte de båda inspelningarna i synk (syns även i bild), och då blev det som ett eko som kom före det rätta ljudet.
   Innan så tänkte jag att ”jag får inte glömma att tända ljusen och centrera altarbordet under Kristusstatyetten”. Efter inspelningarna konstaterade jag att jag glömt… Nästa gång gäller det att tänka igenom bakgrunden i alla filmvinklar: dörrar, ljus. nödutgångsskyltar m.m. En del saker kan fixas i redigeringen, men det är svårt att tända ljusen eller flytta möbler.

  • Jag har fixat till ljudet där det var ”dubblerat” och kortat ner en övergång. I övrigt ska allt vara sig likt. Jag känner inte igen det du skriver. Konstigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>